top of page

#MomsLoveOscar

Любимата органична козметика на Габриел с натурални съставки и безкрайно нежна към бебешката кожа. Кремът против подсичане с масло от ший е незаменим срещу кожните раздразнения!

— Алекс петканова

Това, което най-много ме впечатли в продуктите на Оscar e фината им текстура, високото ниво на хидратация и фактът, че лесно се нанасят - включително и кремът против подсичане. Кожата на децата ми реагира изключително добре на продуктите, като самата аз използвам лосиона за тяло ежедневно. Горещо препоръчвам.

— Антоанет пепе

В първите месеци от отглеждането на Никола се доверих на козметиката на Oscar Organic. Абсолютен фаворит ми е кремът против подсичане, който ползвам и днес. Зачервяванията по нежната бебешка кожа изчезват моментално, а това осигурява спокойствие за мама и за бебчо.

— Mona gocheff

С моята дъщеричка използваме шампоана и крема за тяло вече няколко месеца и не ги заменям за нищо! За първи път срещам продукти с толкова изчистен състав и в същото време с такъв невероятен аромат. Отразяват се отлично на тънката бебешка косичка и суха кожа на малката, а аз самата също честичко ги ползвам.

— адриана

Харесах Oscar Organic от първия момент, привлече ме цветната опаковка и невероятно деликатният мирис. А още по-доволна съм, че децата ми също харесват продуктите. Правят балончета в банята и се мажат с удоволствие, което прави кожата им мека, гладка и ухаеща още по-прекрасно.

— irene la fata

В момента използваме измиващяи продукт и крема за след баня, ухаят невероятно и правят кожата му още по-копринена. Изминала е една седмица от както ги ползваме и даваме палец нагоре.

— памела

bottom of page