top of page

Всичко нужно за 

Чисти детски ръчички

На ден децата докосват милиони микроби и бактерии по време на игра. Ръцете им почти винаги са на пода, а през останалото време в устата. 

 

За щастие има лесен начин да се справим с този проблем и той е да ги научим по-често да почистват ръцете си. Oscar предлага няколко натурални продукта, които ще държат бактериите далеч, когато сме вкъщи или навън!

Натурално

течно сапунче

Бактерии, мръсотия и микроби ще се изпарят с лекота.

Почистващо гелче за ръце

Фин гел с масло от чаено дърво и алое вера, който почиства и освежава ръцете, без да е необходима вода.

Комплект чисто

Два страхотни измиващи продукта - Шампоан за бебе и Сапун за ръце, на супер цена цена.

Какво използваме в тези продукти?

Алое вера

Лавандула

Масло от маслини

Лимонени корички

Масло чаено дърво

Портокалови корички

Лимонена трева

Розмарин

защо сапун?

Децата опознават света чрез докосване. Колкото повече опознават света, толкова по-мръсни ще бъдат ръчичките им. Знаете ли защо е толкова важно да научите децата си да измиват ръцете си със сапун?

 

Сапунът превръща всички малки “сувенири”, които те събират играейки и опознавайки света, под формата на бактерии и микроби, във водоразтворими. Молекулата на сапуна се свързва еднакво добре както с водните, така и с мастните частици. Това я превръща в идеалното средство за постигането на чисти и меки детски ръчички.

защо гел за ръце?

Светът е голям и микроби дебнат отвсякъде, а децата са най-добри в това да ги намират. Повече от половината бактерии и вируси могат да бъдат убити, ако просто почистваме ръцете си по-често.

 

Натуралният гел за ръце на Oscar ще почисти и освежи ръцете без да е нужно да ги миете с вода. Той ще неутрализира микробите и ще придаде усещане за свежест и чистота.

Няма по-подходящ момент

за чисти ръчички

Виж тези и други наши натурални продукти, които ще ти помогнат в грижата за децата и ще те превърнат в супер родител!

bottom of page