top of page

OSCAR

И майките

Прочети какво мислят за Оскар популярни български майки, използващи козметиката ни.

Любимата органична козметика на Габриел с натурални съставки и безкрайно нежна към бебешката кожа. Кремът против подсичане с масло от ший е незаменим срещу кожните раздразнения!

— Алекс петканова

Това, което най-много ме впечатли в продуктите на Оscar e фината им текстура, високото ниво на хидратация и фактът, че лесно се нанасят - включително и кремът против подсичане. Кожата на децата ми реагира изключително добре на продуктите, като самата аз използвам лосиона за тяло ежедневно. Горещо препоръчвам.

— Антоанет пепе

OSCAR

В медиите 

Eva logo.png

Първото нещо, за което внимаваме в грижата за детската кожа, е съставът на козметиката. Продуктите на Оскар са чисти и подходящи дори за кожата на най-малките, като отговарят на безупречни изисквания.

bg mamma logo.png

Oscar се превръща в любим помощник на майките. Качествените и натурални продукти предизвикаха невероятен интерес сред потребителите на BG-Mamma, които изразиха желанието да превърнат Oscar в предпочитана марка. 

Grazia-Logo.png

Намерихме детска козметична марка на пазара, която покрива всичките ни очаквания за комбинация от съставки. Детската козметика Oscar използва изцяло натурални формули, елиминирайки всички потенциални опасни съставки.

Люси ж.

Уникална! Не бих я заменила за нищо на света вече.

Ани  Ст.

Страхотни продукти! А аромата е уникален! Препоръчвам с две ръце!

юлияна т.

Използвам от 3 седмици продуктите за новороденото си бебче и съм изключително доволна!

Гергана т.

При нас любовта е от пръв поглед. Страхотни продукти, имам доста от тях и съм очарована.

OSCAR

в мрежата

Mнението на всяка любяща и всеотдайна майка има значение за нас. Разгледай всички оценки в социалните мрежи.

5/5

bottom of page