top of page

Условия

на промоции

Условия на играта "Сподели Oscar моменти"

Признателни сме за любовта и страхотните снимки, които получаваме ежедневно. За да изразим радостта и благодарността си, ще предоставим еднократен промо код за 15% отстъпка на всички, които решат да споделят своите Oscar моменти. 

Какви са условията, за да получиш своя персонален промо код? 

1. Снимай детето си с Oscar

 

Всички обичаме да правим снимки на децата си. За да получиш код за отстъпка, просто включи любимия продукт на Oscar в една от страхотните ежедневни “фотосесии”. Оставяме изцяло на теб решениято кой продукт да използваш и къде да направиш снимката на бебо с Oscar.

 

2. Сподели ни снимките

Сподели страхотните резултати в социалните мрежи и отбележи Oscar на снимката. Ако пък предпочиташ, можеш да ни изпращаш снимки като съобщение или на email: info@OscarOrganic.com. Всички очарователни снимки ще споделим на страниците си в социалните мрежи. 

 

3. Получи своя персонален промо код 

 

Който и от горепосочените методи на споделяне да избереш, в замяна ще получиш своя уникален код за 15% отстъпка при следваща поръчка на www.oscarorganic.com. Това ще се случи по имейл или на лично съобщение, в зависимост от това, как избереш да ни споделиш снимките.

Допълнителни уточнения за играта: 

 

- Персонален промо код ще бъде изпратен на всички, които изпълнят условията на играта.

- Полученият код ще може да бъде използван еднократно за всички продукти в страницата ни "Козметика". Кодът не може да бъде използван за комплекти или текстилни продукти. 

- При изпращане на снимките, потребителят се съгласява, че получените снимки могат да бъдат публикувани в различни канали за комуникация на Алфабет Козметикс ООД 

- Снимки, на които се виждат единствено продукти на Oscar, не отговарят на изискванията на играта и няма да бъдат селектирани за получаване на промоционален код. 

bottom of page