top of page

Доставка и връщане

Доставка

Осигуряваме бърза и надежна доставка, използвайки услугите на куриерска фирма "Спиди".

Поръчки получени преди 16:00 ч. се обработват и изпращат на същия ден. Поръчки получени след 16:00 ч. ще бъдат изпратени на следващия работен ден.

Предлагаме два варианта за доставка: до посочен от Вас адрес и до избран офис на "Спиди". Ще имате възможност да изберете метода на доставка при завършване на поръчката си.

Цена за доставка до офис на Спиди: 2.90лв. Безплатна доставка до офис над 30 лв.

Цена за доставка до адрес: 3.90лв. Безплатна доставка до адрес над 80 лв.

 

Доставката в София е на следващ работен ден. Доставка за други градове е до два дни.

Вижте график на обслужване на куриерска компания Спиди за по-малките населени места.

 

Всяка поръчка на продукт или услуга през системата на OscarOrganic.com е свързана със задължение за плащане по избран от Вас начин на плащане. В процеса на поръчка, имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, пощенски код, начинa на доставка и начина на плащане.

 

След приключване на поръчката и ако това е първата Ви поръчка на посочения телефон ще получите обаждане от нас с потвърждение на същата информация. За всяка следваща поръчка ще получите потвърждение само по e-мейл.  За промяна в статуса на поръчката (потвърждение, обработване, изпращане и др.) ще бъдете уведомявани в страницата на Вашия профил. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите от Вашия личен профил.

Връщане на продукти

Свържете се с нас на info@oscarorganic.com, за да ни уведомите, че искате да върнете поръчани от Вас артикули.

Можете да върнете закупените от нас продукти без причина за връщане в рамките на 14 дни от датата на закупуването при следните условия: 

        - Продуктите да са в оригиналната си опаковка

        - Да няма следи от употреба, нарушен вид или зацапване

        - Да включите оригиналната фактура или поръчка, с която сте получили продуктите (с Вашата поръчка ще получите придружаващ документ - фискален бон при плащане при доставка или фактура по Ваше желание)

         - Разходите по връщането на продуктите са за Ваша сметка

 

Можете да замените продуктите с други или да възстановим стойността им, ако не желаете замяна. Възстановяваме стойността на продуктите, без стойността на доставката. Всички суми, платени при доставка или на място, възстановяваме само по банков път на Ваша лична сметка в срок до 14 дни от датата, на която сте ни уведомили за Вашия отказ от поръчка. Всички суми, платени с дебитна/кредитна карта, възстановяваме на същата сметка (карта), от която е извършено плащането.

 

Адрес за връщане на продукти:

АЛФАБЕТ КОЗМЕТИКС ООД

София 1138

ул. Самоковско Шосе 2Л, ТЦ БОИЛА

bottom of page